mijn blog

18. aug, 2019

Hier een snelle aqua schets van mijn man aan het puzzellen . Het was slecht weer in de vakantie . En prima oplossing onder de overkapping toch lekker buiten .

12. aug, 2019

Hier het nieuwe boek wat ik heb gekocht van Alfonso Dunn dit om de fijne kneepjes van urban sketsing te oefenen .

4. aug, 2019

Dit keer kreeg ik de opdracht (van mijn internet cursus Virtual Art Academy) Om een landschap te schilderen met alleen een grote kwast en alleen het focus punt mocht worden geschilderd met een kleine kwast . Dat is best pittig voor mij een hele andere techniek . Maar wat een heerlijke snelheid . Kunnen jullie ook zien wat het focus punt is ?

29. jul, 2019

Afgelopen week was het erg warm de temperatuur meter stond zelfs op 40 graden. Daarom is dit onze redding geweest . Lekker steeds onder de douche springen in de tuin om af te koelen, en de planten flink water gegeven .

21. jul, 2019

Een tip : Dit is mijn aquareldoos voor buiten wat ik gevuld heb met (tube)aquarelverf. Je kan vaak niet zien wat de echte kleur is in de napjes . Daar is deze oplossing voor een aquarel papier verven met de kleuren . Zo kan je zien hoe het eruit komt te zien . evt kan je ook de info opschrijven zoals kleur en merk.
Veel buiten aqua plezier